(sponsoreret indhold)

Sommeren er lige for næsen af os og det betyder at der snart er sommerferie for de mange børn og familier i Danmark. Men hvor skal rejsen gå hen. Det kan være meget svært at bestemme sig, hvis det skal have interesse for alle deltagere.

Badeferier er og forbliver det mest afslappende, mens en kulturferie er mest spændende, hvis en badering ikke er nok underholdning.

Badeferier

  • Gran Canaria – Spanien

En stor smuk ø omringet af krystalblåt vand og hvidt sand. Hvis du leder efter en tropeø som der skriger fuld afslapning, men et sprudlende liv i form af markeder, restauranter.  Øen er tildelt Spanien men ligger geografisk set ved Afrika.

  • Mallorca – Spanien

Danskernes paradis når det er bedst. Mallorca er af ægte badeparadis. Ligesom Gran canaria er det omringet af det blålige vand og hvide sand. Her får du dejligt vejr, lækker mad og ægte badeferiekultur serveret.

Kulturferier

  • Barcelona – Spanien

Barcelona er jo en fantastisk by. Ud over det varme klima har du massere af kultur og meget lange gåture for at kunne opleve det hele. Mest kendt for sit fodboldhold på stadion Camp Nou og deres kulturberigede Sagrada Família, som er en meget gammel katolsk kirke tilbage fra år 1852.

  • Los Angeles, Californien – Amerika

Landet hvor alt er større og hvor de bedste film bliver produceret. Ikke nok med at vejret i LA(Los angeles) er intet mindre end fantastisk, så er der uendeligt mange ting at opleve i den store by. Universal Studios, LA lufthavn som i sig selv er et arkitektonisk mesterværk. Så er der mange muligheder og er en oplevelse for livet!