(sponsoreret indhold)

For lige knap 10 år siden så kryptovalutaen dagens lys. Bitcoin var det nye sort og de store medier delte historier om teenagere, der over natten havde tjent millioner på den mystiske valuta. Sidenhen har kryptovalutaen gjort enkelte investorer rigere og rigtig mange fattigere. Snakken om kryptovalutaen har delt vandene.

Kært barn har mange navne
Bitcoin, Neo, Litecoin, Ethereum. Måske har du overhørt et par kollegaer dele kryptoerfaringer i frokostpausen. Måske har du selv siddet begravet i artikler, der fortæller dig hvordan du kan blive millionær på den nye trend. Måske gav du op, da du stødte på ordet “blockchain,” der beskriver teknologien bag.

Tør du satse?
Uanset om du beslutter dig for at investere i Bitcoin eller én af de andre kryptoenheder, skal du være opmærksom på risikoen for at tabe din investering. Som med meget andet, er der ingen garantier. Kursen på kryptovalutaer har ry for at svinge utrolig meget. Modsat de klassiske aktier, er det ikke unormalt at kursen for kryptovalutaen svinger med 5-10% på en enkelt dag. Netop disse svingninger har affødt et par heldige millionærer, men også skabt store frustrationer hos andre.

Er du blevet nysgerrig på om kryptovaluta er noget for dig, kan du læse mere her.

En hurtig vej til millionærtilværelsen?
Kryptovalutaerne er ikke til at tage og føle på. Den digitale møntfod kan for mange være utrolig svær at sætte sig ind i. Derfor gik der også næsten syv år før salget af Bitcoin og andre kryptoenheder skød helt i vejret. I 2017 var kryptobørsen det “hotte” sted at investere sine penge, hvis man ville opnå høje afkast på relativ kort tid. Mulighederne for at købe kryptovaluta blev med tiden flere og flere og det var med til at friste den helt almindelige arbejdsmand.

Vær kritisk og få en forståelse
Inden du kan overveje at gøre dig en investering er det vigtigt at du læser godt op på det, se videoer online og tag eventuelt nogle kurser. At tage disse kurser er ikke billige, men du kan i sidste ende spare ekstremt mange penge, såfremt du står med fingeren på aftrækkeren og vil gøre din første investering i Bitcoin.