Før i tiden er folk, som spiller computer ofte blevet set som nogle, der isolerer sig fra omverdenen. Nu er der dog flere, der har fået øjnene op for, at mange af spillene bliver spillet i hold, hvor man kommunikerer med andre.

Gaming er mere socialt, end man skulle tro

Det kan stadig være svært for folk specielt fra den ældre generation at forstå, at man kan få nye venner gennem gaming. Ikke desto mindre er det sandheden.

I dag er der  flere steder i landet, hvor man kan gå til e-sport. Her mødes man altså fysisk for at spille computer sammen. Derfor er gaming ikke længere end aktivitet, hvor man isolerer sig fra omverdenen. Tværtimod. Man kan få mange venner gennem computerspil.

De store oplevelser

Hvis du er gamer, kan det være en stor oplevelse at opleve spil LIVE. Dette kan du for eksempel gøre, når der er League of Legends LIVE i Tyskland. Du kan tage afsted med andre af dine venner, som også spiller computer, men du kan også sagtens tage afsted alene. Der kommer til at være mange mennesker i Berlin samlet med den samme interesse, og det kan derfor være en god mulighed for at få nye venner.