(sponsoreret indhold)

Har du ikke langt sommerferieplaner endnu, så skal du læse videre. Du behøver nemlig ikke rejse langt væk, eller tømme dine lommer for at få en fantastisk oplevelse I DISSE VARME DAGE. Den ultimative destination til din sommerferie ligger nemlig lige om hjørnet. 

I hjertet af Europa – og kun knapt 7 timer i bil fra København – ligger Berlin.  Den tyske hovedstad er det perfekte sted for en storbyferie. Uanset om du er til historisk sightseeing, kunstmuseum, loppemarked, kolde øl i parken eller kulinariske oplevelser – så finder du det i Berlin. Og bedst af alt – en sommerferie i storbyen behøver ikke at koste kassen. Berlin har nemlig mange muligheder for dig, der rejser på budget.

Oplev Europas pulserende navle på budget  

Mange danskere vælger at tage bilen på Berlinerferie. Men hvis du ikke gider at køre selv, kan du finde både billige bus- og flyrejser til den tyske hovedstad. Og byen har også et stort udvalg af gode og billige steder at bo – lige fra hostels, til hoteller og lejligheder. Den tyske hovedstaden er kendt for sin streetfood, og er viden kendt for sin Döner Kebab. Berlin har også flere fantastiske madmarkeder, såsom Markthalle Neun i Kreuzberg. Den kreative og Berlinerbydel kan også tilbyde et hav af forkellige caféer, butikker og spisesteder. Kreuzberg er kendt for sin alternative livsstil og progressive tilgang til ting, så det er måske ingen overraskelse, at det er lige her, at man finder den største tæthed af butikker og caféer, hvor man kan betale med kryptovalutaen, bitcoins.

Læs mere om dine muligheder med bitcoins.

Europas pulserende midtpunkt 

Berlin bliver tit kaldt Europas New York, og det er ikke svært at forstå. I lighed med The Big Apple, er Berlin en smeltedigel af forskellige kulturer, trender og smager. Den tyske storby kan byde på alt fra eksklusive shoppingmuligheder i Charlottenburg, skønne parker, gastronomi i højeste klasse og nogle af Europas bedste museer, til unikke loppemarkeder i Prenzlauerberg, currywurst i Kreuzberg og skæve utesteder. Byen er også velegnet for børnefamilier, og både Berlin Zoo og LEGO World hitter garanteret hos de mindste. Berlin har noget for enhver smag, og vi garanterer, du får en fantastisk oplevelse.