Gruer du også for december måned? Træk vejret. Du har stadigvæk næsten tre hele måneder til at spare sammen til dette års julegaver. Måske var du ikke klar over det, men der er faktisk mange måder hvorpå, du kan tjene penge til julegaverne online. Vi giver dig et par af måderne lige her.

Sæt dine ejendele til salg
Den hurtigste og mest åbenlyse måde at bruge nettet til at tjene penge på, er ved at sætte nogle af alle dine ting til salg. Du har garanteret et hjem fyldt med ting, du ikke har brugt i flere måneder eller måske endda år. Opret en bruger på én af de mange online markedssider, tag nogle billeder og wupti, så er du i gang!

Invester i Bitcoin
Hvis du allerede har lidt penge på lommen men gerne vil se din opsparing vokse, kan du overveje at investere i Bitcoin. På nettet finder du masser af guides til, hvordan du lettest kommer i gang med at tjene penge på Bitcoin. Med tre måneder endnu kan du sagtens nå at være med.

Sælg annoncer på din hjemmeside
Har du en hjemmeside eller blog med mange læsere, kan du forsøge at sælge din annonceplads til virksomheder. Jo flere besøgende på din side – jo større et beløb, kan du opkræve fra virksomhederne. Indtjeningsmuligheden er hurtig, men kræver at du har en del trafik.