Finder du spænding i at deltage i konkurrencer? Det er efterhånden muligt at deltage i konkurrencer overalt. Både på de sociale medier men også i dagligdagen bliver vi  konstant præsenteret for konkurrencer med præmier, som de fleste gerne vil vinde. 

Du kan vinde alt hvad hjertet begærer – næsten

Man skal ikke lede længe efter en konkurrence, man kan deltage i. Faktisk bliver vi konstant præsenteret for konkurrencer med eftertragtede præmier.

Man kan vinde alt fra rejser, krydstogt, spa-ophold, gavekort, møbler, koncertbilletter og meget mere. Der er stort set ikke det, man ikke kan vinde. Der er så mange konkurrencer overalt, at det kan være svært at gennemskue, hvilke konkurrencer der er ægte.

Det er blevet populært for virksomheder at lave konkurrencer hvor de udlodder et produkt. Det er markedsføring på højt plan, og det er smart, for oftest er det noget forbrugerne gerne vil have. Desværre er der også falske hjemmesider og virksomheder, som benytter sig af denne markedsføringsstrategi, hvilket medfører at forbrugerne bliver snydt eller på anden måde udnyttet.

Nogle virksomheder eller hjemmesider udnytter nemlig vores konkurrencelyst til at sende os masser af spam-mails, som en del af deres markedsføring, og det kan være utrolig irriterende at modtage 50 spammails om dagen, eller at blive ringet op af diverse telemarketingfirmaer, efter vi har deltaget i en konkurrence på internettet.

konkurrencesiden slipper du for at blive snydt. Her er der samlet en masse konkurrencer, som du kan deltage i uden at bekymre dig om, om konkurrencer er ægte. Konkurrencer er gratis at deltage i, og der er masser af gode præmier at vinde.