Er du på udkig efter plakater til hjemmet? I så fald behøver du ikke lede længere. Danmarks mest moderne plakat shop, Minida.dk, har et kæmpe udvalg af plakater, der helt sikkert matcher dit behov. Her finder du alt fra flotte grafiske plakater, til fotoprints, sjove citater, grafiske fortolkninger og stilrene plakater. Der er kort sagt noget til ethvert behov.

Hvem er Minida? Minida er navnet på en dansk webshop, der blev grundlagt i Sønderborg i det sydlige Danmark i starten af 2018. Årsagen var, at holdet bag Minida.dk kunne se et hul i markedet for en webshop, der ikke kun solgte foto-kunst, som stort set alle de andre webshops på markedet gjorde sig i. Foto-kunst skal forstås på den måde, som diverse flotte fotografier, der er blevet omdannet til plakater. Minida.dk derimod valgte at satse stort på især grafiske fortolkninger af diverse dyr, citater mm. Det har i den grad båret frugt. Især deres kategori Characters har virkelig vist sig at have ramt helt plet. Her finder du et utal af kreative, skæve og sjove plakater, der passer til stort set alle hjem.

Udover plakater har Minida.dk også et udvalg af malerier på deres webshop. Især store malerier. Planen er nemlig, at Minida.dk ikke kun skal være et sted, hvor du kan finde din næste plakat. Det skal være stedet hvor du kan finde din plakat, dit maleri eller dit canvasprint. Sidstnæmvte er ikke kommet online endnu, men der arbejdes på at skabe et spændende udvalg, og planen er, at canvasprint skal ramme webshoppen i starten af 2020. Indtil videre er det dog især plakater, der bærer webshoppen frem. Antallet af kunder stiger stødt fra måned til måned og den positive kritik er stort set identisk – kunderne er vilde med de mange moderne plakater. Du finder hele udvalget på Minida.dk.