Det kan være enormt svært at finde tid og overskud til det, man faktisk allerhelst vil, og ofte bliver disse aktiviteter sorteret fra. Dette kan have en meget negativ effekt på vores mentale helbred, da vi ikke giver os selv lov til at slappe af og føle os glade. Det er derfor en god idé at finde en løsning til at få den ekstra tid i hverdagen til os selv.

Find hurtigere løsninger

Nogle gange kan vores daglige gøremål faktisk godt gøres hurtigere. Der findes masser af gode råd til mere effektiv rengøring, og man kan desuden finde et stort udvalg af hurtige opskrifter, der gøre den daglige madlavning noget kortere og nemmere.

Du kan også vælge at få måltidskasser for at slippe for indkøb. Hvis det kniber med pengene, er det heldigvis nemt at tage et lån, og du kan endda let tage et forbrugslån med NemID.

Kombiner dine opgaver

Det kan også nogle gange være muligt at kombinere flere af sine gøremål eller ærinder, så man kan klare to fluer med ét smæk. Overvej hvilke ting, du dagligt bruger meget tid på, og som du ville ønske, du kunne slippe for. Kunne det være muligt at gøre andet på samme tid?

Du kan for eksempel gøre rent, mens du vasker tøj, eller du kan også kombinere noget sjov med noget kedeligt, og lytte til spændende podcasts eller lydbøger, mens du folder tøj sammen.

Spørg om hjælp

Der er ikke noget i vejen med at spørge om hjælp. Hvis du er i en presset situation, hvor du ikke har tid til at klare alting selv, skal du ikke være nervøs for at tage kontakt til familie og venner. Det er en måde at forstærke sin tillid og bånd med sine nærme, og de ved, at de også kan regne med din hjælp, når de selv er pressede.

Hvis du ikke er i en situation, hvor du føler, du kan spørge om hjælp, eller hvis det simpelthen bare er opgaver, som dit netværk ikke kan hjælpe med at løse, kan det ofte være en løsning at få professionel hjælp. Lån penge nu for at få et større økonomisk overskud, der kan lede til et større mentalt overskud for dig.