(sponsoreret indhold)

Du kender det sikkert. Dine intentioner om at få en afslappet december måned uden julestress var så gode, men pludselig er det lillejuleaften. Du finder dig selv i et stormagasin sammen med hundredvis af andre mennesker, små-svedig under din varme vinterjakke og allerede lidt træt af duften af brændte mandler, farven rød og den høje julemusik, der bliver spillet over anlægget.

‘Næste år gider jeg ikke gøre det her i sidste øjeblik’, tænker du ved dig selv, men det har du måske tænkt i mange år i træk efterhånden.

Hvis det skal være i år, at julegave-indkøbet skal være en hyggeting og ikke et ræs, er det nu du skal gå i gang.

For at få et overblik over hvem du skal finde gaver til, er det en god idé at lave en liste som indeholder både navne og budget. Til denne liste kan du tilføje eventuelle gaveidéer, og notere hvor disse kan skaffes. Når du er i god tid, kan du uden bekymring bestille ting online, sågar special import fra udlandet har du tid til at vente på og du kan måske ligefrem være heldig kan finde ting til billigere priser end i butikkerne.

Er du helt tom for gaveidéer, kan du med fordel finde inspiration på nettet.

Skal du fx. finde gaver til børn, kan du her læse om små fine headphones lavet specielt til små ører.

Skal du finde noget til én som gerne vil dyrke mere motion, men som har en travl dagligdag hvor det kniber med tiden til besøg i træningscenteret, kan det være denne hometrainer er et hit. Er gavebudgettet i den lidt lavere ende kan du her finde god inspiration til gaver under 100 kr.

Julen handler om hygge og samvær, og netop derfor er det rart når gaverne ikke bliver et forstyrrende stress-element. Det er nemmere at være til stede i nuet og sætte pris på julens glæder, hvis ikke man forbinder dem med ting, man skal nå og eller endnu værre; ting man er bagud med. Så i stedet for at lade julen vare lige til påske, så lad så småt forberedelserne starte før du plejer, så december måned kan blive fyldt med mere nærvær og mindre stress.