Mange kommer i løbet af sommeren ind i en god rytme, hvad angår deres motionsvaner. Når regnen begynder at falde og temperaturen daler, kan det dog godt være sværere at få snøret løbeskoene.

Lav en regel

Hvis du gerne vil undgå at falde af på den, når det gælder motion, kan det være en god idé at lave nogle regler for dig selv. Det kan for eksempel være, at du skal ud at løbe hver anden dag.

Har du sådanne regler, behøver din motion ikke at komme an på, om du lige kan finde lysten eller ej. Det bliver meget simpelt; siger din regel, at du skal afsted, så skal du afsted.

Skift din motionsform

Føler du, at det er blevet for ulideligt at dyrke den type af motion, som du plejer, er det helt fint at skifte motionsform. Det skal nemlig også være sjovt at dyrke motion. Gåture er eksempelvis en udmærket form for motion.

I løbet af efteråret kan du gå lange ture med din familie, hvor I samler kastanjer eller svampe. Læs mere om aktiviteter, som du kan lave med din familie i efteråret. Der er nemlig gode muligheder for hygge og kvalitetstid, når mørket melder sin ankomst.