(sponsoreret indhold)

Den bedste måde at sikre din bedste firbenede ven

I vores moderne verden anvendes GPS-teknologi flere steder i vores hverdag, end vi måske går og tænker over.  Vi er vant til at mange af vores apparater såsom telefon, tablets og smartwatches er understøttet af GPS-teknologien. Det gør hverdagen nemmere for os, at vi altid kan få hjælp til at finde rundt, hvor end vi er i verden. Men nu er der også hjælp at hente i teknologien for os med kæledyr, da man kan få en GPS-tracker beregnet hertil.

Giv ro med en GPS-tracker
Det kan give anledning til stor bekymring ikke at vide præcist, hvor ens kæledyr er, når man ikke selv er hjemme. Det er især ejere af hunde og katte, som kan kan opleve uro over ikke at vide, hvor deres kæreste eje er. For katteejere kan det navnligt gælde, hvis man har en kat, som strejfer meget rundt. Og for hundeejer kan det være betryggende at vide, at man altid kan holde øje med sin hund på GPS, hvis den stikker af eller bevæger sig lidt for langt væk, når man er på gåtur med den uden at have den i snor.
Hvis du anskaffer dig en GPS-tracker til dit kæledyr, kan du selv vælge, hvor meget kontrol, du vil have over dets færden. Du kan koble udstyret op med din smartphone, hvorfra du konstant kan følge med i, hvor det bevæger sig hen, hvis du har behov for det. Her kan du også indstille en ‘sikker zone’, som er et område, der er normalt for dit kæledyr at bevæge sig inden for. Hvis så dyret krydser denne zone, vil du blive gjort opmærksom på dette fra app’en.

Hvis dit kæledyr er løbet væk
Hvis uheldet er ude og hunden eller katten er taget på eventyr uden dig, kan du følge hvert eneste skridt det tager. Det gør det meget nemmere at finde frem til, hvilken retning du skal bevæge dig i for at finde dit vildfarne kæledyr. Mange af disse typer GPSer har desuden indbygget lys i trackeren, som du kan aktivere fra din telefon, således det gør det meget nemmere at finde et bortløbet dyr, hvis du er så uheldig, at det er mørkt udenfor, når det sker.
Selvom det kan virke som en unødig udgift at købe en GPS-tracker til sit kæledyr, er det svært at gøre tryghed op i penge.

Vi kan ikke komme udenom at vi alle elsker vores kæledyr meget højt og vil dem kun det bedste. Det bedste kan dog være dyrt i mange tilfælde men hos dyroghelse.dk kan man få alt indenfor sikkerhedsudstyr og helseartikler til både hunde, katte og heste.