Det er svært at finde en ny gaming computer, og for de fleste er det et stort køb, som kræver noget research. Hvilket du hurtigt kan spare flere tusind kroner på. Det er en ganske god timeløn.

Sammenlign gaming PC’er

I sidste uge var der en MSI AEGIS gaming PC til salg et par steder. Det ene sted kostede den 13.000, det andet sted kostede den 9.000. For den samme PC. Det i sig selv er grunden til, at man skal bruge noget tid på at sammenligne computere. I øvrigt er det også en god ide at købe dem fra steder der sælger sit eget brand (sine egne gaming computere).

Der er en række fordele, blandt andet at du får en billigere pris, du får hurtig reparation og så har du også som regel mulighed for at konfigurere computeren, fordi den bliver samlet specielt til dig. Det vil sige du kan få en større harddisk i, eller et andet grafikkort. Det kan også være du har lyst til at kabinettet skal have lys i.

Hos Compware kan du sammenligne gaming computere et sted. Ved hjælp af deres gaming pc finder. Der er Computere både fra store og små forhandlere, det eneste du skal gøre, er at indtaste dit budget, og vælge hvilken spiltype du spiller mest, så finder de en række computere der matcher dit budget. – dernæst kan du vælge den der passer bedst til dig.

Hvordan ved jeg hvad jeg skal kigge efter?

Det næste spørgsmål er ofte, hvor skal jeg starte? – og i bund og grund kommer det an på hvad du skal bruge computeren til. I dette eksempel tager vi udgangspunkt i en gaming computer. – Du skal først finde ud af hvilket budget du har, og dernæst skal du kigge på hvilket grafikkort du har brug for. Det skal du gøre fordi det er den dyreste komponent i computeren. Igen kan Compware hjælpe, der er skrevet en lang række spil guides, så du kan kigge på computere baseret på det computerspil du spiller, der kan du finde den rigtige  Gaming PC til computerspil.