Hvis du har gået og tænkt på, at det kunne være spændende at udfordre din hjerne og måske udvide din intelligens, så er der råd for det. Der er nemlig flere aktiviteter, der kan bidrage med at øge ens intelligens.   

Intelligens er selvfølgelig mange ting. Der findes mange typer intelligenser fx musisk intelligens, sproglig, matematisk, rumlig og så videre. Men intelligens anset som en forståelse af verden kan udvides på flere måder blandt andet gennem disse tre aktiviteter. Det kan være, at du bliver så klog, at du kommer til at kunne se ud i fremtiden 

1. Lær at spille et instrument 

Når man lærer noget nyt, så udfordrer man hjernen. Det bliver man klogere af. At lære at spille et instrument udfordrer hjernen på mange forskellige måder, og samtidig er det super sjovt. Det er en skøn måde at blive klogere på!  

2. Lær et nyt sprog 

En anden oplagt og særdeles brugbar ting at træne sin hjerne på er ved at lære en nyt sprog. Vi har nok alle sammen et sprog, vi ville ønske, vi kunne tale flydende. Der er ingen grund til ikke at starte allerede i dag.  

3. Læs flere bøger 

At læse bøger øger din intelligens samtidig med, at det er sjovt, afslappende og underholdende. At læse er en rigtig god måde at træne hjernen på flere forskellige måder. Du træner ting som koncentration og fordybelse samtidig med, at du udvider din viden, empati og forståelse af verden omkring dig.