(sponsoreret indhold)

Har du en hurtig internet forbindelse, men dit wifi derhjemme er ikke hurtigt nok? Så er du en af mange danskere der oplever de samme problemer med at dit trådløse netværk i hjemmet ikke er hurtigt nok. Men hvis du vil have hurtigt internet derhjemme, uden at du skal koble dig på et kabelbaseret netværk, så er der faktisk nogle små tips der kan gøre at du får et hurtigere wifi derhjemme.

1.      Gem ikke routeren væk

Når du skal have en router stående, så kan de fleste af os nok blive enige om at de ikke er de flotteste pyntegenstande i hjemmet. Derfor har mange husstande det med at gemme dem væk, så de ikke er synligt når der kommer gæster derhjemme. Men det er faktisk det værste du kan gøre, da det gør at dit trådløs netværk, bedre kendt som wifi skal igennem det du gemmer routeren bag.

Det kan også være at din routere bare er placeret dårligt fordi din kabelindgang er i et skab. Derfor kan du med fordel bruge et accespoint eller en wifi forstærker der kan afhjælpe dette problem.

2.      Placer routeren højt

Når du skal placer din router, så kan du med fordel placere den højt, da dit wifi signal falder ned af. Det er der ikke særligt mange der er klar over, men når du sætter din router højt, så falder dit trådløse netværk nemlig nedaf ligesom at kold luft gør. Det er tyngdekraften der får det trådløse netværk til at gøre dette, og her kan du hente en bedre signal hastighed uden at skulle gøre særligt meget.

3.      Køb en bedre router

Det er ikke sikkert at du er klar over det, men de routere du får tilsendt af din internet udbyder er ret billige modeller, og her kan du for meget få penge købe din helt egen router, som er mange gange bedre den du har modtaget. Dette kan også forbedre dit wifi betydeligt.