(sponsoreret indhold)

Har du hver dag lang tids transport til og fra arbejde, kan det være, at du for alvor skal til at undersøge mulighederne for at få streamingen med på farten. Der er efterhånden mange teleselskaber, der som en ekstraydelse tilbyder bestemte streaming abonnementer til smartphone, men hvis dine yndlingsserier egentlig er på andre kanaler eller platforme, kan du naturligvis ikke bruge alle de gode tilbud til så meget.

 

Det kan være dybt irriterende med en begrænset tilgang til data eller streaming, hvis din datapakke er forholdsvis begrænset. Og som togpendler kan du langt fra altid regne med en hurtig forbindelse, når du sidder i toget! Ring derfor gerne direkte til dit teleskabs kundeservice og hør om mulighederne for en god pris på en opgradering i datamængden – du vil blive overrasket hvor gerne de vil slå en god handel af, hvis du har været kunde over længere tid og dermed er en god, trofast kunde. Hvis du alligevel længe har været utilfreds med dit nuværende selskab, så er det netop nu her i starten af året, det vil være godt at skifte, da mange teleselskaber kører det nye år ind med exceptionelle tilbud.

 

Desuden kan det i høj grad betale sig for din streaming-glæde at undersøge, om din smartphone er klædt godt på til at streame, så du ikke altid efter blot en halv times tid skal hive opladeren frem! Køb eventuelt en powerbank, så du altid har batteri med i tasken – også til den mere arbejdsmæssige kommunikation på smartphonen. Har skærmen efterhånden fået et par ridser eller ti, vil en udskiftning af skærmen vække glæde for øjnene!

 

Er du fodbold aficionado og følger du sultent med i flere livekampe på én gang, tjekker resultater og læser op på kommende kampe og klubber, kræver du også meget af netværksforbindelsen! Læs med fordel denne guide til at streame på farten, der har masser af tips til en bedre fodbold streaming oplevelse og ikke mindst hvordan man sikrer sig bedst mod udfald i forbindelsen!

Er du ikke så meget til sport, men mere til for eksempel at streame reality serier, så er der mange gode danske streaming udbydere, der giver en gratis måned eller i hvert fald stor rabat på første måneds betaling. Det kan du udnytte til din egen fordel, for en måned er trods alt ganske lang tid til at få slugt et par sæsoner af dit og dat – særligt hvis du er inde i en travl periode på arbejdet, eller har eksamener, og derfor får brug for at slå hjernen lidt fra. Og ikke mindst bliver der dagligt noget skønt at se frem til under de mange, lange timer i tog og bus – god fornøjelse og på med hørebøfferne!