(sponsoreret indhold)

Det er vidunderligt at være i sommerhus, når vejret i Danmark viser sig fra sin bedste side! Mange fravælger endda at rejse til udlandet i deres ferier, fordi de prioriterer at tilbringe tiden i deres sommerhus. Hvis du ligeledes kører fluks i sommerhus, så snart kalenderen viser ferie, helligdag eller weekend, kender du måske også til, at det godt må være ligeså lækkert og praktisk at være i sommerhuset som derhjemme. Når man nu er der for at slappe af, skal det også bare være nemt og bekvemt at være der, og det behøver faktisk ikke koste en bondegård at opdatere sit sommerhus, så man ikke skal vaske op i hånden eller sove med flere lag tøj, fordi der bliver meget koldt om natten. 

Invester i en varmepumpe
Mange sommerhuse bliver varmet op ved hjælp af en kombination af pejs og elradiatorer. At kunne tænde op i pejsen på kolde aftener er hyggeligt og de fleste nyder, at kunne sidde og kigge på ildens knitren. Til gengæld er der ikke noget idyllisk over at tænde op for en klodset elradiator, som er dyr i drift. Hvis du gerne vil kunne tænde for varmen og holde dit sommerhus lun året rundt, så kan du med fordel investere i en varmepumpe. Selvom det selvfølgelig koster nogle penge at skifte sine elradiatorer ud med varmepumper, så kan det betale sig i det lange løb, da den bruger langt mindre el. Således kommer du til på sigt at kunne tænde for varmen uden at få store elregninger ind ad døren og efter nogle år, så har en varmepumpe tjent sig selv hjem.

Køb en opvaskemaskine
De færreste nyder at bruge deres ferietid på at lave noget så kedeligt som at vaske op i hånden. Men faktisk er det ikke blot kedelig opvaske-tid, du sparer med en opvaskemaskine – det er også kroner og ører samt miljøpåvirkning. Selvom det godt kan virke som en stor udskrivning, her og nu, at købe en opvaskemaskine, så sparer man altså en del vand på at få ens service rent efterfølgende. Det er selvfølgelig vigtigt at fylde maskinen helt, så man ikke kører en opvask med halvfuld maskine, men derudover kan det betragtes som en god investering.