Elektronik behøver ikke være dyrt for at være godt. Du kan på Black Friday 29. november få elektronik til spotpris, så du slipper for at betale overpris for varen.

Smartwatch til din smartphone

Måske har du et familiemedlem eller en ven, der ønsker sig det smarte smartwatch til deres smartphone? Måske vil du i virkeligheden bare gerne selv have et?

Det mest kendte på markedet er nok Apple Watch, men også Samsung, Huawei og Garmin producerer urer, der kan tilbyde samarbejde med en telefon.

Fælles for de fleste smartwatches er at du både kan læse sms’er, besvare opkald og bruge en gps gennem uret. Dine notifikationer kommer både på ur og telefon, og du er således meget mere opdateret på alle tider af døgnet, end når du kun har din telefon.

Blot en ny telefon?

Det kan også være, at du bare gerne vil forkæle dig selv med en ny telefon, fordi den gamle er sløv, gået i stykker eller bare uddateret og derfor ikke kan håndtere dine apps længere. Black Friday er den perfekte mulighed for at investere i dig selv og din glæde.

På dette link kan du læse meget mere om Black Friday, som er en perfekt anledning til at forkælde dig selv eller en du holder af – eventuelt med en tidlig julegave.