Et SMS lån er et lån der optages online og hører under kategorien kviklån. Selvom det formentlig er en af de dyreste muligheder for, at låne penge i Danmark, grundet omkostningerne set i forhold til det beløb du vælger at låne. Dog er der mange gode fordele ved SMS lån, og du får pengene direkte overført til din konto lige så snart din ansøgning er blevet godkendt. Der er derfor en smart mulighed for blandt andet unge mennesker.

Fordelen ved SMS lån

SMS lån er et gammelt begreb, som stammer fra dengang man rent faktisk kunne gå på sin mobil og låne til at skrive en SMS. Nutidens SMS lån er dog anderledes, men man bruger fortsat begrebet SMS lån, selvom man ikke låner til at skrive SMS’er. Det bliver i dag beskrevet som mikrolån, og det medbringer nogle gode fordele.

En god fordel er blandt andet, at nutidens SMS lån er blevet indført med NemID, og derfor kan du godkende et lånetilbud fra din mobil med det samme. I nogle tilfælde kan du allerede få udbetalt dit ønskede lån inden for en times tid.

Det er fleksibelt og bekvemt. Det gælder uanset om du skal bruge penge med det samme, når du sidder i toget, på arbejdet eller når du er ude og hygge med vennerne. På få minutter kan du ansøge om et SMS lån online. Du skal simpelthen bare bruge en mobil til at ansøge om lånet, hvilket gør, at du nemt kan ansøge når der er brug for det.

Hvor kan jeg tage et SMS lån?

Et SMS lån er et lån, der i de fleste tilfælde foregår online og optages derfor også online. Lånet er typisk småt og kortfristet, men der er stadig de gode fordele der hører med.

Nogle låneudbydere er specialiseret i, at udbyde SMS lån til privat. Det er små lån, hvor der typisk skal betales tilbage inden for en tidsfrist der hedder 30 dage. Derfor er det også vigtigt, at du tjekker mulighederne og kravene igennem, før du vælger hvilken låneudbyder du skal vælge. Det er nemlig forskellige vilkår, når du skal tage et SMS lån. Alt efter den forskellige låneudbyder.

I dag kan du nemt tjekke via din mobil, computer eller tablet, hvilke lån der er til rådighed, og hvad lånet vil koste dig. Der er mange låneudbydere der tilbyder SMS lån i Danmark. Der findes hjemmesider på nettet, hvor du kan sammenligne priserne på dit lån og se hvilke krav de sætter. Blandt andet priser, renter og mere. Denne funktion giver dig også mulighed for, at se om du har råd til dit ønskede lån på nuværende tidspunkt eller på længere sigt. Det er nemt og simpelt, og kan bruges til at beregne på dit ønskede lån. Læs mere her.