foto: wccftech.com

Den 23 november 2004 stod flere hundrede tusinder af mennesker i kø foran deres lokale spillebutik, da spillet World of Warcraft blev lanceret, efter deres tidligere succeser såsom Warcraft 3 og Diablo, stod pirrende nørder klar til at træde ind i den digitale verden. 

Verdens største MMO RPG

Det gik ekstremt hurtigt i starten og Blizzard Entertainment, som er hovederne bag spillet opnåede hele 11 millioner aktive spillere. 15 år senere, skal der “nye” boller på suppen, og når det er sagt, betyder det at Blizzard Entertainment har valgt at relancere World of Warcraft i dets mest nøgne form. World of Warcraft: Classic

En genopbyggelse af det helt gamle spil, som det var tilbage i 2004. Det er mange brugeres favoritter, da flere og flere er faldet fra som årene gik.

Hvad skal der til for at man kan spille?

Spillet udgives kun igennem platformen PC. Så det kræver en udemærket computer, for at kunne håndtere mængden af spillere og hvad der ellers sker på skærmen. Men en computer kan hurtigt blive en dyr investering, men der findes heldigvis hjæpemidler til at fininsiere dette. Læs mere her.

Så forbered dig på endnu en magisk rejse, sammen med vennerne. Klargør dit computer-setup, værelset og ha’ dine chips og rammer med cola klar og lad nostalgien flyde over!