Computeren bliver hele tiden brugt i vores hverdag. Til arbejde. Til informationssøgning. Til streaming af serier og film. Find ud af hvordan du kan finansiere en ny computer, hvis din gamle er gået i stykker.

Der skal ikke meget til

En computer kan være ubrugelig efter et ganske lille uheld. En kop kaffe spildt ud over tastaturet, eller et fald, som slog computeren ned i jorden. Går din computer i stykker, vil du sandsynligvis gerne have en ny så hurtigt som muligt.

Problemet er, at computere er forholdsvis dyre. Derfor er en ny computer ikke noget, som alle har råd til at betale fra den ene dag til den anden.

En god opsparing

Det er smart at have en god opsparing til uforudsete udgifter. Men det tager tid at tjene så mange penge. Vil du gerne have en indtægt ved siden af dit arbejde, kan du investere en del af din opsparing i kryptovaluta. Se mere om fremtiden for Bitcoins.

Tænk dig om

Når du investerer dine penge, er det vigtigt, at du tænker dig grundigt om. Investerer du dine penge, kan du nemlig risikere, at de går tabt. Vil du undgå at tabe alle dine penge, hvis det går galt, er det smart at sprede dine penge på forskellige investeringer.

Husk desuden på, at medmindre du køber og sælger fra dag til dag, kan det bedst betale sig at lade dine penge være investerede over en lang årrække. Har du brug for penge i næste uge, er investering derfor sandsynligvis ikke den rigtige løsning.