Har du været ude at løbe en god tur, har du garanteret brug for en pause efterfølgende. I denne pause kan du lave mange forskellige ting. Her får du tre bud på fornuftige aktiviteter, som du kan give dig i kast med.

Læs en bog

Uoriginalt som det er, er første råd naturligvis at læse en bog. Og det er der en ganske god grund til. Hvis du har været god ved dig selv og gjort noget godt for din krop, kan du lige så godt gøre noget godt for din hjerne også.

I dag læser vi utroligt mange tekster på skærme. Nyhedsartikler. Informationssøgning. Listen er lang. Problemet er blot, at vi her ikke træner hjernen i at gå i dybden med tekster. Vil du træne disse områder i din hjerne, må du bruge tid på at læse en gammeldags bog.

Tjek dine investering

Har du penge investeret, kan en fornuftig pause være at tjekke, hvordan det går med disse. Har du ikke penge investeret, kan det være en idé at foretage din første investering.

Med investeringer kan du nemlig tjene penge, uden at du behøver at arbejde for det. Læs mere om kryptovalutaer og deres fremtid.

Lyt til en podcast

Vil du gerne blive klogere på et emne, er podcast geniale. Her er der nemlig folk, som har siddet og ordnet informationer, og sat dem i system, så de giver mening for dig. På den måde kan du imponere dine kollegaer næste dag med ny viden om de underligste emner.