Er du lige kommet tilbage til kontoret efter ferien, drømmer du nok allerede om en ny ferie. Det er nemlig hårdt at komme tilbage på arbejde efter en lang ferie med masser af afslapning, og hvor man virkelig har koblet af.

Ferie efter ferie?

Mange har lyst til at tage en ferie mere efter at være kommet tilbage til arbejde igen. Det kan være svært at få fri med det samme til en ny ferie, men man kan måske afhjælpe problemet lidt ved at planlægge en ferie senere på året med en tur til Malaga. Læs mere her.

Andre finder på nogle sjovere (og billigere) aktiviteter at tage sig til. Hvis man ikke kan få fri, kan man overveje at tage på en lille weekendtur et sted hen eller finde nogle nye interesser som f.eks. nye gadgets at kaste sig over i løbet af efteråret, der kan løfte humøret og stressen lidt. Der er f.eks. mange steder på nettet, hvor man kan spille gratis spil, og der er også mange spil, man kan downloade som apps og spille løs. Selvom det ikke er en ferie, kan det føles afslappende og næsten lige så godt som en lang ferie.