(sponsoreret indhold)

Det har altid været sjovt at bevæge sig og bruge sin krop. Det er ikke sikkert, at det er særlig sjovt, mens du gør det, men bagefter har du det godt i kroppen.

Når det kommer til håndbold og fodbold, så er det ikke særlig oplagt at bruge data. I hvert fald ikke for de lokale spillere, for der er ingen tvivl om, at professionelle fodbold- og håndboldhold har masser af data til rådighed.

Men når vi snakker om den almindelige person, så er der nogle motionsformer, hvor du bør have en mobil, fitbit eller anden tracking device tilknyttet for at gøre det sjovere for dig selv. Det gode ved en mobil er, at vi allerede allesammen har en, så det er altid oplagt at bruge din mobil. Men nogle gange er det ikke så handy at have din mobil med alle steder, da du risikerer, at den går i stykker. Hvis du har smadret din mobil, er du sikker allerede på udkig efter en ny, men da det er mini-computere i dag, koster de mange penge. Hvis du har brug for et midlertidig tilskud, indtil din næste regning kommer, så kan du altid læse om her, hvordan du låner penge sikkert og hurtigt.

 

Løb

Løbere, der løber sammen med andre, får ofte langt bedre resultater, end dem som løber alene. Men det er ikke altid, at man har mulighed for at være medlem af en løbeklub, og det er ikke nødvendigvis en god idé at løbe sammen med sine venner, hvis I ikke er på samme niveau.

I stedet for kan du vælge at bruge en app. Der findes en række apps, som du kan bruge. Nike har lavet deres egen, og ellers er Endomondo et populært valg. Endomondo er især god, fordi den er meget brugt i Danmark.

Dvs. at du hele tiden kan sammenligne dig mod andre, og du kan også hele tiden forbedre din egen tid. På den måde ender du med hele tiden at ville slå din egen rekord. Det er meget motiverende.

Fjernstyrede ting

Er det en motionsform? Nej det er det nok ikke. Men hvis du har prøvet at køre med fjernstyrede biler på off-road baner ved du hvor meget motion man får ved at rende rundt ved banen og holde øje med bilen. Tag et kig på det her

Styrketræning

På Bodybuilder sider skriver de altid, at der er tre vigtige elementer, hvis du gerne vil vokse. Du skal træne intensivt, restituere og spise en masse mad. Hvis du ikke gør disse tre ting, så er det umuligt at få muskler på din krop. Når nogle siger, at de ikke kan vokse, skyldes det altid, at de ikke har styr på grundelementer i træning. Så kommer proteinpulver aldrig til at gøre forskellen, hvis du ikke passer på dig selv.

Derfor skal du hente en app, som MyFitness App, hvor du kan lave et træningsprogram eller følges andres. Når du gør det, så skal du hver gang prøve på at løfte mere, end du gjorde gangen før. Hvis du ikke kan det, skal du spise mere mad.

For at vide om du spiser nok, kan du hente en af de mange kostapps, som er derude. De er normalt lavet for, at du skal tabe dig, men du kan blot bruge dem til at vide, om du tager på. Hvis du vil have ekstra muskler på kroppen, så skal du være i kalorieoverskud.

Hvis du er vild med cykling, som f.eks. mountainbike, så er Endomondo også din go to app.