Det er ikke nogen hemmelighed, at det er dyrt at få børn. En baby koster mange penge, fordi det at sikre sit barn en god første tid kræver en del forskelligt udstyr. Tremmeseng, babynest, sparkedragter, bleer og så videre koster alt sammen penge. Derfor kan man også som nybagt forælder kommer ud for, at der er lavvande på kontoen. I så fald kan det være værd at overveje at tage et lån.

Lån online til det du har brug for

Vil du låne penge til nyt babyudstyr, kan det være en fordel at gøre det online. Der er nemlig rigtig mange gode egenskaber ved online lån. En helt central fordel er den hurtige og nemme låneproces, som har været stærkt medvirkende til, at online lån er blevet så populære, som de er. Med online lån bliver det i praksis muligt at låne med få klik og have det lånte beløb udbetalt ganske kort efter. Det kan være en stor fordel, når man eksempelvis står midt i babyshoppingen og oplever, at pengene på kontoen ikke helt rækker.

Online lån udgør således et hurtigere og nemmere alternativ til de traditionelle banklån. En anden fordel ved de online lån er, at det ikke er nødvendigt at angive, hvad du ønsker at bruge det lånte beløb til, ligesom det ikke er påkrævet at stille sikkerhed for lånet.  Det gør de online lån til en meget fleksibel løsning, når der eksempelvis skal købes tremmeseng og babylift.

Hvad er et SMS-lån?

Et SMS-lån er en online lånetype, der gør det muligt at tage et meget kortsigtet lån af et relativt småt beløb. På trods af denne lånetypes navn, har SMS-lån i praksis ikke noget med SMS’er at gøre. Navnet hænger blot ved fra tidligere tider, hvor en tilsvarende lånetype var mulig at optage via SMS. I dag optages et SMS-lån på samme måde som de øvrige online lånetyper – det vil sige via en låneudbyders hjemmeside.

Som nævnt er SMS-lån kendetegnede ved at være relativt kortsigtede lån af relativt små beløb. Det betyder, at du kan låne til det, du lige står og mangler du og her og hurtigt være gældfri igen, fordi lånets løbetid er meget kort. Vælger du eksempelvis en løbetid på et par enkelte måneder, kan du allerede efter så kort tid have lånet og gælden ude af verden igen. Et låneaftale om et SMS-lån kan derfor virke som en mindre forpligtende aftale, end de låneaftaler man skal takke ja til for at kunne låne større beløb, som tilfældet er ved nogle af de øvrige online lånetyper. SMS-lån er derfor netop tiltænkt situationer, hvor man har brug for at lave en lille investering nu og her.