Selvom spil kan være fantastisk underholdning, kan det nogle gange være nødvendigt at have noget tid væk fra computeren. Dette kan blandt andet være, hvis man vil være nærværende over for sin familie.

Spil er godt, men det er den virkelige verden også

Spil er lavet til at underholde, og dette kan de gøre i flere timer. Er man først begyndt at spille computer, kan det være svært at finde noget, som man synes er lige så sjovt. Nogle gange kan det dog godt betale sig at lukke computeren ned, hvis man ikke helt vil glemme de relationer, man har i den virkelige verden.

En computerfri ferie kan være sagen

Hvis du ønsker at dyrke en periode i dit liv uden computer, kan det være en fed idé at gøre det på en rejse. Her kommer du alligevel ud af dine vante omgivelser, og du bliver derfor tvunget til at ændre vaner under alle omstændigheder.

Én af de ferier du kan overveje er en road trip i USA. Når man kører gennem USA, kan man se utrolig natur. I de fleste større byer, sker der hele tiden mange ting, og selvom man ikke har sin computer med, kommer man altså ikke til at kede sig, når man rejser i USA.