Efteråret er for alvor rykket ind over Danmark, og det varer ikke mange uger før bladene bliver farvet røde, gule og orange. Selvom temperaturen falder, er der stadig mange muligheder for at dyrke sport.

Sport i efteråret

Til at starte med skal det naturligvis siges, at selvom temperaturen falder, er det ikke ensbetydende med, at man ikke kan dyrke sport udendørs. I Danmark kan man dyrke sport udenfor hele året rundt. Det handler blot om den rette påklædning.

Når det er sagt, kan det dog være behageligt, at rykke indenfor, når temperaturen falder. På den måde kan det også være lettere at holde motivationen i sin træning kørende. 

Dyrk sport når du rejser

Tager du ud at rejse til efteråret, er der ligeledes mange muligheder for at dyrke sport. Det kan endda være at du rejse til et land som tyskland, hvor naturen giver mulighed, for at afprøve sportsgrene som klatring og river rafting.

Tager du på en aktiv ferie til Tyskland, kan det være en god idé at finde en billig billeje, hvor man kan leje en bil. Der kan nemlig være et par kilometer at køre mellem forskellige aktiviteter, og i situationer som disse, er det godt at have lejet en bil.