(sponsoreret indhold)

Oplev storbyer i Europa med gode rejsetilbud og billig camping

Kribler sommerferielysten, nu hvor solstrålerne for alvor har nået vores breddegrader – men kniber budgettet? Her bringer vi en bunke tips til hvordan du får de bedste rejsetilbud, uanset om du er til billig camping i Europa og den europæiske natur eller om du vil udforske de spændende storbyer i Europa.

Find rejsetilbud online og få en billig, men lækker storbyferie

Det koster, når man vil holde ferie, og de to største, og kedeligste, udgiftsposter er klart transport og overnatning. Det er derfor her du skal rette blikket imod online rejsetilbud, som kan tilbyde fordelagtige rabatter – særligt i sidste minut.

Rejser du med din kæreste eller en lille gruppe venner, vil I derfor kunne spare en del ved at være fleksible på jeres storbyferie. Download forskellige apps til transport og overnatning, så du hele tiden kan holde øje med last minute tilbud på fx overnatning i storbyer som Berlin, Paris, London eller Rom. Hoteller og hostels vil altid gerne have fuldt hus, så står der værelser og senge ledige med få dages varsel, vil I kunne spare hundredevis af kroner på bare én overnatning. Har I tænkt jer at se flere storbyer i Europa, kan det klart anbefales at tjekke efter last minute tilbud på hotel på selve ankomstdagen. Lav eventuelt reservationer på overnatning i forvejen, som I gratis kan annullere, hvis I finder noget billigere på dagen.

I forhold til transport bør I selvfølgelig være ude lidt tidligt for at få de bedste rejsetilbud. Den billigste måde at se storbyer i Europa er klart med bus. Download de store internationale busselskabers apps, så har du altid tidsplan og priser lige ved hånden, samt din billet i appen, så du slipper for at skulle printe.

Billig camping i Europa

Mange europæiske storbyer ligger desuden forholdsvist tæt på store grønne skove, nationalparker og andre steder, hvor let og billig camping er ideelt. Hos mange busselskaber har du desuden mulighed for at tage op mod 20 kg bagage med, kvit og frit, ligesom du kan få cykel med for en lille ekstra pris.

Er du i gang med at planlægge en sommerferie med billig camping og afslapning i naturen, men mangler du inspiration til hvor din campingferie skal være? Tjek travelmore.dk for rejsetilbud og spændende guides til Europas storbyer og ikke mindst de grønne seværdigheder i nærheden.

Har du lyst til at se ekstraordinære naturlandskaber og historiske milepæle på din tur i Europa, kan det desuden varmt anbefales, at du downloader UNESCO World Heritage app til inspiration. Mange af disse seværdigheder koster intet at besøge, særligt de der udgøres af særlig fredet natur, så du er både sikret en billig ferie med store oplevelser!