(sponsoreret indhold)

Det at vokse op under vores privilegerede danske forhold har for mange betydet en følelse af både tryghed og udødelighed. Som barn var det svært at forestille sig, at man nogensinde ville blive voksen, og man havde generelt en følelse af at have al tid i verden til at udleve sine drømme.

Men før man ser sig om er årene gået stærkt og det begynder langsomt at gå op for én, at hvis der er noget man har et ønske om at gøre, så kan man med fordel lade sig inspirere af den gode gamle Gnags sang ‘Det bliver først til noget, når det bliver til noget’.

Livet er lige nu – altså og ikke i går eller i morgen. Dette er på ingen måde en påmindelse som skal virke stressende, tværtimod. Hvis man har det godt i nuet og nyder at være til stede i det, man er i gang med, så kan man i virkeligheden ikke forlange meget mere af tilværelsen. Derfor er det en god idé nogle gange at stoppe op og notere sig hvad, hvor og hvem man bruger størstedelen af sin tid på. Man kan fx. skrive ned hvad man inderst inde gerne vil bruge tid på, og derefter sammenligne det med hvordan man prioriterer sin tid i hverdagen.

Det at have en drøm eller en mission behøver på ingen måde at indeholde store karrieremæssige ambitioner eller lignende.

Målet kan være alverdens ting – at finde en måde at få mere tid sammen med familien, at spare op til en rejse, at skrive en bog, begynde at gå til ridning, lære at tale spansk eller noget helt femte.

Da tid og penge rent praktisk hænger sammen med muligheden for udleve sine drømme og skabe sig en tilværelse, man har det optimalt i, kan det være en hjælp at tage et hurtigt lån for at få mere økonomisk frihed. Det handler nemlig om at fordele sin energi rigtigt, og kan man i en periode købe sig til mere tid, så giver dette masser af fornyet energi og overskud.