(sponsoreret indhold)

Julemåneden nærmer sig og lyskæder og stearinlys bliver nærmest vores primære lyskilde. Det er tydeligt at mærke at man bliver hurtigere træt om aftenen. Dette kan både skyldes vores mangel på d-vitamin og det faktum at det bliver så hurtigt mørkt. Denne tid er oplagt til sofahygge og selvforkælelse, og for at man ikke kommer til at falde i nogle af de samme fælder, som man plejer, kan man tage notits af disse råd.

 

Når vinteren raser har mange af os for det meste ekstra meget lyst til slik og søde sager og der er bestemt heller ikke noget galt med at hygge sig med den slags en gang imellem. Dog kan man med fordel stille sin trang til sukker med frugt og nødder hver anden gang lysten melder sig. På den måde skal man ikke i lige så omfattende grad til at trappe ned på sukkerindtaget til januar.

Derudover er det godt at huske sig selv på ikke at overspise, selvom bordene ofte bugner af julegodter – vi kender alle følelsen af at blive alt for mæt, og det er ikke just en behagelig følelse.

Stearinlys har alle dage bragt hygge på de mørke aftener, men de forurener desværre det indendørs klima en hel del. Hvis du ikke er fan af de elektroniske imiterede stearinlys kan du benytte dig af de såkaldte bivokslys, som er skabt af naturlige ingredienser og derfor ikke forurener den luft du indånder og så dufter de tilmed dejligt at honning.

De kan sågar fåes til juletræet, og hvem kunne ikke tænke sig at indeklimaet juleaften bliver mere friskt og let, ovenpå al den tunge julemad?

Da julemåneden er kendt som den dyreste måned på året, kan det godt betale sig at bruge lidt ekstra energi på at finde de gode tilbud, både når det gælder mad og gaver. Heldigvis internettet det nemt og bekvemmeligt at finde de gode hiper tilbud.