(sponsoreret indhold)

Har du en arbejdsdag, hvor du for det meste eller noget af tiden går rundt og klarer opgaver på egen hånd? Det kan blive lidt kedeligt i længden ikke at have en kollega at sludre med – men har man mulighed for at høre lidt radio bliver dagen straks mere inspirerende! Det kan selvfølgelig godt koste lidt på datafronten at streame podcasts, så i samme omgang kan du jo lige tjekke op på om din nuværende datapakke kunne skiftes ud med en billigere løsning – så skynd dig ind og find mobilabonnement og sammenlign priser på Mobilos.net.

For at komme godt i gang med podcastene er her anbefalinger af de allerbedste danske podcasts:

Til din indre adrenalin-junkie

Kan du lide mysterier og medrivende historier, så er den uafhængige danske podcast Third Ear et must. De to hovedmænd bag podcasten, journalisterne Krister Molzen fra Horsens og britiske Tim Hinman, har fundet en helt unik måde at formidle virkelighedens krimi-eventyr på. Podcasten udkommer som serier, hvor man over flere afsnit følger en tankevækkende forbrydelse fra virkelighedens Danmark. I den mest populære serie indtil videre, kunne man følge Molzens vanvittige jagt på den norske kirke-hustler Maria, der sidste år snød sig til dyre ophold på en lang række af Danmarks dyre klosterrefugier uden en krone på lommen – ingen spoilere her, men til sidst kommer Molzen tættere på begivenhedernes centrum end han havde turde drømme om! Podcasten finder du både som et samarbejde med Politiken (søg på Third Ear x Politiken) og desuden finder du en lang række ældre afsnit, som bestemt også er en lytter værd, på Third Ears hjemmeside.

Andre krimi-eventyr af samme type: Man kan aldrig vide (Radio24syv) og Nattens Dronning (DR)

 

Til lattermusklerne

Kan du huske den der danske ungdomsfilm på Blockbuster, der umiddelbart virkede fed, men som du efter 10 minutter godt nok måtte give op på – fordi den da godt nok stank! Det var måske ikke så meget underholdning, du fik for pengene – men med podcasten Dårligdommerne skal du hurtigt opleve hvordan latterlig filmkunst kan forvandles til rent latter-guld! De tre filmnørder og venner Jakob, Troels og “Sideburns” har over de sidste 3 år set mere end 100 dårlige (primært danske) film. I den passionerede podcast gennemgår de ugens film og uddeler løbende ris og ros (mest ris!) til de slemmeste danske filmperler. Nyd drengenes grænseoverskridende, men kærlige facon at gøre sig lystige over film, som er sjove, fordi de er rent ud latterlige… Få en komplet oversigt over de populære afsnit på dommerne.dk.

Lignende grinebidder: Anders&Anders, Fjernsyn for Voksne, Bæltestedet (Radio24syv)

 

God lytter!