(sponsoreret indhold)

DGI-byen, Rundetårn eller Papirøen – du vælger selv dit storbyeventyr!

Har du lyst til at have en anderledes weekend, hvor du bruger dit smartwatch, smartphone eller tablet på en ny måde? Vores skønne og mangfoldige hovedstad er en oplagt ramme om en aktiv dag, hvor dine gadgets og apps kommer i spil.

DGI Byen – til dig, der elsker sport og fysiske udfordringer

Du bruger dit smartwatch eller smartphone aktivt i dine løbe- eller cykeltræning, men hvorfor ikke prøve at få det fulde ud af de smarte teknologier? I DGI Byen kan du prøve et væld af træningsformer. Ud over vandkultur huser “byen” også et kæmpe træningscenter med et væld af specialmaskiner og ikke mindst klatring. Download sportsapps, der kan følge fx dine tider og din hjerterytme, så du kan udfordre dig selv i de nye omgivelser.

Træner du til sensommerens maraton, hvorfor så ikke lade turen gå rundt i byens gader, havnestrækninger og grønne åndehuller? Brug dine teknologiske hjælpemidler til at finde passende løberuter undervejs og få ny energi af de mange nye indtryk.

Nyhavn – dramatisk vandring til historienørden!

Er du mere til at udforske historiske seværdigheder og bruge fantasien, må du ikke snyde dig selv for en audiowalk i det gamle Københavns stræder. Download podcasts om storbyens historiske begivenheder: Den populære lyddramatiske podcast Third Ear har fx fornyelig udgivet 4 korte, spændende episoder om et berømt rovmord på 1800-tallets Nyhavn, så download podcasten og følg i morderens fodspor – du vil nemt kunne genkende de beskrevne steder!

Papirøen og et sandt paradis af alverdens retter og drinks – til livsnyderen!

Fra Nyhavn kan du krydse havnen med en kort og smuk tur på Havnebussen. Og så er det på tide at smage på hovedstadens ypperligste retter og madkreativitet på Papirøen! Få inspiration til madlavningen og læs op på de retter, der ser spændende ud, på din smartphone. Udforsk hele den store Street Food-hal på Papirøen, du finder nemlig et gigantisk udbud af retter fra verden over. For at det ikke skal være løgn kan du endda også krydre smagsoplevelsen og madnørderiet med byens smukkeste udsigt over havnens solglitrende vand, så – “god (livs)appetit”!

Har du lyst til at udforske flere spændende steder og teknologiske opfindelser i hovedstadens kulturliv? Tjek TipKbh.dk, der altid bringer aktuelle tips og nyheder om storbyens perler og events.